Diensten

Hengstenhouderij, Keuringsklaar maken, Africhting, Aanlegtesten, Trainingsstal en Verkoop. Een totaalaanbod voor uw paarden door ervaren specialisten. 

Hengstenhouderij

Als Hengstenhouderij bieden wij doorlopend kwaliteitsvolle hengsten aan voor de fokkerij. Onze trots. Bekijk ons aanbod van sportpaarden.

Keuringsklaar maken

Uw paard wordt door ons professioneel getraind en klaargemaakt voor de keuring. Voor ieder paard wordt een voeding- en trainingsprogramma samengesteld, De training bestaat uit veel afwisseling, waardoor het werk niet als saai beschouwd wordt. ook beschikken wij over een deskundige hoefsmid. Op de keurings-dag presenteren wij uw paard in optimale conditie. Wij maken zowel Merries als hengsten/ruinen klaar voor de keuring.

Africhting

U kunt uw paard bij ons op een professionele manier laten beleren. Zowel onder het zadel als voor de wagen.
In 4 tot 6 weken loopt uw paard onder het zadel en/of voor de wagen. Dit gebeurt op basis van vertrouwen, waardoor het paard ontspannen is en vertrouwen in de ruiter of menner krijgt. De paarden word niet alleen een dressuurmatige basis meegegeven maar ook  het verkeer en in het bos komen aan bod om de training afwisselend en leuk te houden. Wij streven ernaar om u paard een goede basis mee te geven voor de wedstrijdsport.

Trainingsstal

Het is mogelijk uw paard bij ons neer te zetten en uit te laten brengen in de wedstrijdsport in alle klasse. bijv. om het sportpredicaat te behalen of voor deelname aan jonge paarden competities of subtop wedstrijden. De paarden worden gereden door zeer ervaren grand-prix amazone Wilma Wernsen.